Hierbij enige informatie over de afdeling Gymnastiek. Binnen onze afdeling zijn een aantal groepen actief!

De damesgym, de herengym, een tweetal jeugdgroepen  en een tweetal groepen dans. In het rooster vindt u de exacte tijden en locatie van deze lessen. Voor iedere les geldt: kom het beleven. Na 3x kun je beslissen of je lid wilt worden of niet. En wist U dat een 2e of zelfs 3e sport binnen de sportvereniging tegen een zeer gereduceerd tarief wordt aangeboden.

De afdeling gymnastiek kenmerkt zich door gemoedelijkheid. In een ontspannen sfeer wordt er op allerlei manieren gewerkt aan de conditie en zijn we met elkaar actief. Het seizoen bij SV CCW ‘16 afd. gym, loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Er is geen vast moment van instappen. Je kunt ten alle tijde in het seizoen lid worden.

Vanaf 4 jaar is uw kind welkom bij de gym. De gymlessen worden verzorgd door Iris Jansen en Maud en Loes van het Loo. De gym is een combinatie van toestel en spel. Op deze manier is de gym heel toegankelijk. Sportiviteit staat hoog in het vaandel bij deze groepen, evenals respect hebben voor elkaar.

Vanaf schoolgroep 4 mag uw kind naar de dans. Er wordt een combinatie van jazz, streetdance en hiphop gegeven. Er zijn twee dansgroepen.

Bij zowel de dames- als de herengroep wordt er gewerkt aan de conditie en is er ruimte voor spel. Daarnaast gaan de dames ook voor de BBB. Kortom er is genoeg te beleven binnen de afdeling gym. Kom het gewoon beleven!

De leiding bestaat uit:
Hans van den Berg, Jan Groters, Sanne Brandt, Iris Jansen, Maud en Loes van het Loo

Het gymbestuur bestaat uit:
Bianca Teunissen, Jolanda Hofenk, Monique Maatman en Petra van het Loo.

 

Heb je vragen of wil je meer weten neem dan contact op met Petra van het Loo.