Afdeling voetbal

SV CCW’16 heeft jeugdteams op alle (leeftijd)niveau’s en seniorenelftallen op zowel de zaterdag als de zondag. Sinds 2017 is er ook een speciale ‘vrijdagavondcompetitie’ voor (oudere) recreanten. Het eerste elftal speelt op zondag in de vijfde klasse. Op de pagina van de afdeling voetbal vind je een overzicht van alle teams, zowel senioren (zaterdag en zondag afdeling) als junioren.

Afdeling volleybal

De afdeling volleybal van SV CCW’16 bestaat uit een enthousiaste groep volwassenen, jeugd en kinderen die met veel plezier iedere week trainen in de sportzaal aan de Kerkstraat in Wilp. Alle teams nemen deel aan de Nevobo-competitie. De recreanten teams; heren en mix, spelen in een eigen recreanten-competitie.

Afdeling gymnastiek

De afdeling gymnastiek van SV CCW’16 biedt voor haar leden zowel gym, turnen als jazz-dance aan. Kijk op de pagina voor meer informatie over lid worden, de verschillende lessen en contactpersonen.

Afdeling darten

Binnen onze vereniging werd het darten de afgelopen jaren steeds populairder. Zo ontstond het idee om de vereniging in te schrijven bij Dartsvereniging Stedendriehoek. Sinds het seizoen ’17/’18 speelt er zodoende 1 team namens CCW’16 in de vierde klasse. In onze kantine is een prachtige dartwand gecreëerd met 3 (wedstrijd)banen.