SV CCW ’16 is een fusievereniging tussen SV Cupa uit Bussloo en SV Wilp uit Wilp. Nadat de jeugd van beide verenigingen al jarenlang samenwerkte, zijn inmiddels ook de senioren samengegaan en zijn de verenigingen gefuseerd. SV CCW ’16 is officieel opgericht op 16 juni 2016.

Op dinsdag 6 oktober 2015 is de officiële samenwerkingsovereenkomst van SJO SV Cupa Wilp ondertekend. Nadat op 18 november 2014 in Pampus door 99,9 % van alle leden van beider verenigingen voor een samenwerking is gestemd, is alles in een sneltreinvaart geraakt. De selecties zijn samengevoegd, de elftallen voetballen in middels in een nieuw gezamenlijk tenue en alle teams gebruiken beide complexen nu als thuishaven.

De voorzitters van SV Cupa en SV Wilp, Gerard de Krosse en Albert van Brink, ondertekenden deze avond officieel de samenwerkingsovereenkomst. Eigenlijk de voorloper van een fusie. De positieve geluiden die regelmatig te horen zijn bij beide verenigingen, bevestigen dat de juiste keuze gemaakt is! Op naar een prachtige samenwerking!

In het keuzemenu rechts vind je nog historische informatie van de ‘oude verenigingen’. Daarnaast kun je je aanmelden als lid van SV CCW ’16.